Ајфелова Кула на Платно со внатрешна рамка

paris-collection-photo

Шест ноќни фотографии на Стојан Стојановски од Ајфелова Кула во Париз може да ги нарачате печатени на платно/канвас со внатрешна дрвена рамка за разубавување на вашиот дом или посебен поклон за најблиските.

Доставата е бесплатна за Македонија, додека со мал надомест вршиме достава за сите земји надвор од Македонија.

Main Menu