3+1 gratis – пакет Календари 2021 промотивно – Limited Edition

75 104  (-28%)

Нема на залиха

  • Димензии 30х30см, 4 календари по 12 месеци/страници
  • 48 ексклузивни фотографии од Охрид
  • Лимитирана количина
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Фотографиите ги добивате по цена од 120 денари или 5 пати поефтино доколку би ги испечатиле во дадената димензија
  • Направени да можат да се постават во рамка
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
SKU: 2S2021ALL Category:

Верзијата Охрид 2021 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На фотографиите може да го погледнете Охрид во сите годишни времина, заедно со најубавите зајдисонца на Охридското Езеро. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои отпосле може да ги поставите во рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Верзијата Lake Ohrid 2021 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На фотографиите може да ги погледнете убавините на Охридското Езеро во различни периоди од годината. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои отпосле може да ги поставите во рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Специјално Издание на Календар Стојан Стојановски 2021 со 12 фотографии. Фотографиите се избор на Стојан од повеќе локации во Европа и различни годишни времина. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои отпосле може да ги поставите во рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Верзијата Churches 2021 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На фотографиите може да ги погледнете Манастири и Цркви во Југозападна Македонија во различен период од годината фотографирани. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои отпосле може да ги поставите во рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Main Menu