Churches 2021 Calendar 12 Фотографии Limited Edition

25 

Нема на залиха

  • Димензии 30х30см, 12 месеци/страници
  • 12 ексклузивни фотографии од Манастири во Југозападна Македонија
  • Лимитирана количина 
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Фотографиите ги добивате по цена од 120 денари или 5 пати поефтино доколку би ги испечатиле во дадената димензија
  • Можност за ставање во рамка на фотографиите
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
SKU: 2S2021CH Category: Tags: ,

Верзијата Churches 2021 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На фотографиите може да ги погледнете Манастири и Цркви во Југозападна Македонија во различен период од годината фотографирани. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои отпосле може да ги поставите во рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Main Menu