Churches by 2S 2023 Calendar 12 Photos Limited Edition

25 

На залиха

  • Димензии 30х40см, 12 месеци/страници
  • 12 ексклузивни фотографии
  • Лимитирана количина
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Сите фотографии од календарот можат да се урамат
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
  • Календарите во Македонија се на Македонски и Англиски…
  • Календарите нарачани за надвор од Македонија се само на Англиски…

Верзијата Цркви 2023 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На календарот може да уживате во фотографии од повеќе локации во Охрид и Македонија прикажани во сите годишни времина. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х34см кои по завршување на месецот може секоја од фотографиите да ја поставите во ваша рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.
Локациите на фотографиите се: Св. Богородица – Кичево, Св. Јован Канео, Св. Јован Бигорски, Св. Климент Охридски Плаошник, Св. Богородица Перивлепта, Си Свети Лешани, Св. Богородица – Скребатно, Св. Петка – Велгошти, Св. Богородица – Каменско, Св. Спас – Лакочереј

Main Menu