Ohrid 2021 Calendar 12 Фотографии Limited Edition

25 

На залиха

  • Димензии 30х30см, 12 месеци/страници
  • 12 ексклузивни фотографии од Охрид
  • Лимитирана количина
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Фотографиите ги добивате по цена од 120 денари или 5 пати поефтино доколку би ги испечатиле во дадената димензија
  • Можност за ставање во рамка на фотографиите
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
SKU: 2S2021OH Category:

Верзијата Охрид 2021 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На фотографиите може да го погледнете Охрид во сите годишни времина, заедно со најубавите зајдисонца на Охридското Езеро. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои отпосле може да ги поставите во рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Main Menu