Ohrid 2022 Calendar 12 Фотографии Limited Edition

25 

На залиха

  • Димензии 30х30см, 12 месеци/страници
  • 12 ексклузивни фотографии од Охрид
  • Лимитирана количина
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Фотографиите ги добивате по цена од 120 денари или 5 пати поефтино доколку би ги испечатиле во дадената димензија
  • Можност за ставање во рамка на фотографиите
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
SKU: 2S2022OH Category:

Верзијата Охрид 2022 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На фотографиите може да го погледнете Охрид и околината н Охрид во сите годишни времина, заедно со најубавите зајдисонца на Охридското Езеро. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои по завршување на месецот може секоја од фотографиите да ја поставите во ваша рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Main Menu