Stojan Stojanovski 2021 Calendar 12 Фотографии Special Limited Edition

29 

На залиха

  • Димензии 30х30см, 12 месеци/страници
  • 12 ексклузивни фотографии од региони во Европа
  • Лимитирана количина
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Фотографиите ги добивате по цена од 150 денари или 5 пати поефтино доколку би ги испечатиле во дадената димензија
  • Можност за ставање во рамка на фотографиите
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
SKU: 2S20212S Category:

Специјално Издание на Календар Стојан Стојановски 2021 со 12 фотографии. Фотографиите се избор на Стојан од повеќе локации во Европа и различни годишни времина. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х25см кои отпосле може да ги поставите во рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Main Menu