• Пожар на Галичица (на платно/канвас со рамка)

  • Сите средства при купување на фотографии од категоријата Природни Катастрофи ќе се инвестираат во преноси во живо, фотографии и видео во случај на Природни Катастрофи со цел помагање и рана детекција на опасностите
  • Моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски 2С
  • Високо квалитетен принт на Канвас (платно)
  • Вклучена внатрешна дрвена рамка
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава надвор од Македонија
  • Можност за димензија по избор/голем формат (контактирајте не)
  • Кроп на фотографија во зависност од димензијата
  • Десно или лево мало лого на авторот

Main Menu