6 разгледници во пакет – Бигорски/Охрид (разгледници)

12 20  (-40%)

На залиха

  • 6 разгледници од Охрид и Бигорски манастир
  • 17×11,5cm димензија
  • Уникатни фотографии на Стојан Стојановски
  • Испорака во плико
  • Можност за испраќање на пријател со порака од вас
  • Бесплатна достава во Македонија
  • Достава во Европа, Австралија, Северна и Јужна Америка, Азија
SKU: 2S1012 Category:

Main Menu