Churches 2024 Calendar 12 Photos Limited Edition

25 

На залиха

  • Димензии 30х40см, 12 месеци/страници
  • 12 ексклузивни фотографии
  • Лимитирана количина
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Сите фотографии од календарот можат да се урамат
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
  • Календарите во Македонија се на Македонски и Англиски…
  • Календарите нарачани за надвор од Македонија се само на Англиски…
SKU: 2S2024CH Category: Tags: , , , , ,

Верзијата Цркви 2023 е избор на 12 Фотографии од страна на Стојан Стојановски. На календарот може да уживате во фотографии од повеќе локации во Охрид и Македонија прикажани во сите годишни времина. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х34см кои по завршување на месецот може секоја од фотографиите да ја поставите во ваша рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.
Локациите на фотографиите се: Св. Јован Канео – Охрид, Св. Богородица – Каменско Охрид, Св. Софија – Охрид, Св. Ѓорѓи – Рајчица, Св. Јован Канео – Охрид, Св. Богородица – Заумска, Св. Наум, Св. Климент – Плаошник, Св. Јован Бигорски, Св. Илија – Мешеишта, Св. Богородица Пречиста, Св. Илија – Илинска планина

Main Menu