Извори – Св. Наум – Охридското Езеро (фото принт)

15 54  (-63%)

  • Моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски 2С
  • Високо квалитетен принт на Фото хартија
  • Без вклучена рамка
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава надвор од Македонија
  • Можност за димензија по избор/голем формат (контактирајте не)
  • Кроп на фотографија во зависност од димензијата
  • Десно или лево мало лого на авторот
Одбери Димензија за Фото Print :
+ -3 more
Избриши опција
SKU: 2S9012 Categories: ,

Временски моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски 2С може да бидат дел од вашиот дом или поклон за вашите најблиски. Низ неколку пример фотографии може да го погледнете квалитетот на принтот. Принтовите не вклучуваат рамка.

Дополнителни информации

Одбери Димензија за Фото Print

30x30cm, 30x40cm, 30x45cm, 30x53cm, 40x50cm, 40x60cm, 50x67cm, 50x76cm, 50x90cm, 76x101cm, 76x114cm, A2, A3

Main Menu