Канео на залез од дрон (канвас)

25 100  (-47%)

  • Моменти низ фотографии на Стојан Стојановски 2С
  • Високо квалитетен принт на Канвас (платно)
  • Вклучена внатрешна дрвена рамка
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава надвор од Македонија
  • Можност за димензија по избор (контактирајте не)
  • Кроп на фотографија во зависност од димензијата
  • Мало лого десно на авторот
Одбери Димензија за Печатење :
+ -4 more
Избриши опција

Погледнете одблиску

Временски моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски 2С може да бидат дел од вашиот дом или поклон за вашите најблиски. Низ неколку пример фотографии може да погледнете за квалитетот на изработка на Канвас фотографија.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Одбери Димензија за Печатење

30x30cm, 30x40cm, 30x60cm, 40x40cm, 40x50cm, 40x60cm, 50x75cm, 60x60cm, 60x80cm, 60x90cm, 75x100cm, 80x80cm

Main Menu