Охрид – 14 разгледници во пакет (Limited Edition – worldwide shipping)

20 30  (-33%)

На залиха

  • 14 премиум разгледници од Охрид
  • Лимитирана количина
  • 17×11,5cm димензија
  • Уникатни фотографии од колекцијата на Стојан Стојановски
  • Испорака во плико
  • Можност за испраќање на пријател со порака од вас
  • Бесплатна достава во Македонија
  • Достава во Европа, Австралија, Северна и Јужна Америка, Азија
SKU: 2S1015 Category: Tags: , , ,

Main Menu