Охрид – Панорама (фото принт)

15 54  (-63%)

  • Моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски 2С
  • Високо квалитетен принт на Фото хартија
  • Без вклучена рамка
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава надвор од Македонија
  • Можност за димензија по избор/голем формат (контактирајте не)
  • Кроп на фотографија во зависност од димензијата
  • Десно или лево мало лого на авторот
Одбери Димензија за Фото Print :
+ -3 more
Избриши опција

Опис

Временски моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски 2С може да бидат дел од вашиот дом или поклон за вашите најблиски. Низ неколку пример фотографии може да го погледнете квалитетот на принтот. Принтовите не вклучуваат рамка.

Specification

Дополнителни информации

Одбери Димензија за Фото Print

30x30cm, 30x40cm, 30x45cm, 30x53cm, 40x50cm, 40x60cm, 50x67cm, 50x76cm, 50x90cm, 76x101cm, 76x114cm, A2, A3

Купувачка кошничка

No products in the cart.