Stojan Stojanovski 2024 Calendar 12 Photos Limited Edition

25 29  (-14%)

На залиха

  • Димензии 30х40см, 12 месеци/страници
  • 12 ексклузивни фотографии
  • Лимитирана количина
  • Фотографиите се моменти фатени низ објективот на Стојан Стојановски
  • Сите фотографии од календарот можат да се урамат
  • Бесплатна достава за Македонија
  • Достава во Европа, Америка, Азија, Австралија…
  • Календарите во Македонија се на Македонски и Англиски…
  • Календарите нарачани за надвор од Македонија се само на Англиски…

Верзијата Стојан Стојановски 2024 е избор на 12 Фотографии од различни локации во Македонија. Во календарот добивате 12 фотографии со димензија 30х34см кои по завршување на месецот може секоја од фотографиите да ја поставите во ваша рамка на ѕид или подарите на своите пријатели.

Main Menu